Seltskonnatennis
Registreeru
3. september
Uudis
Tennis
Sellest hooajast toimib Audentese tennisehall täisautomaatsena
Audentese tennisehall

Juba aastaid suvekuudel automaathallina tegutsenud Audentese tennisehall jätkab edaspidi TÄISAUTOMAATSENA, ilma kohapealse klienditeenindajata.

Audentese väljakute broneeringuid saab endiselt teha online broneerimissüsteemi, telefoni 655 3558 või meili tondi@goldenclub.ee teel. Püsiaegade ja mahukamate broneeringute soovid saada julgelt tennis@goldenclub.ee meiliaadressile.

Väljakut broneerides saad halli SISSEPÄÄSUKOODI, millega avaneb Audentese tennisehalli välisuks, saad ligipääsu täiskasvanute garderoobile (sisestad sama koodi) ja broneeritud väljakutele süttib Sinu mänguajaks valgus 5min enne mänguaega.

HALLI SISENEMINE

Välisukse ja täiskasvanute garderoobi avab sulle saadetud/antud kood. SISSEPÄÄSUKOOD on aktiivne 30min enne mänguaja algust.

TÄISKASVANUTE GARDEROOBID

on ikka vanas kohas. Garderoobi sisened sama koodiga, millega tulid välisuksest!

Garderoobis on koodlukkudega kapid, mille kasutusjuhised leiad osade kappide ustelt, ringikujulise kleepsu pealt.

Saunad on töös iga päev. Kellavahemike info on saunade uksel olevatel siltidel.

FUAJEE

Fuajeesse sisenedes tervitab Sind liikumise peale süttiv valgustus, istumisala, teler, wifi. Karastusjooki ja kiiret ampsu saad snäki-joogi-automaadist, vajalikke tarvikuid (pallid, sokid, gripid) saad samuti müügiautomaadist. Kõiki oste saad teha nii sularahas kui kaardimakset kasutades.

Teleri all on EKRAAN, millelt SAAD VAADATA VÄLJAKUTE BRONEERINGUID. Ekraan on puutetundlik, paremal üleval on võimalus valida ekraanipildiks ka muude meie keskuse väljakute (Tondi, Nõmme, Viimsi) reaalaja seisu.

ENNE VÄLJAKULE MINEKUT VEENDU ALATI EKRAANILT VAADATES, ET LÄHED ÕIGELE VÄLJAKULE! Tuled süttivad vaid sellel väljakul, kuhu tegid broneeringu.

Ekraani all on leiukapp – viska sinna aeg-ajalt pilk peale kui oled midagi kaotanud. Fuajeesse jääb alles ka “Pall pole prügi” konteiner, sinna kogume ka edaspidi kasutatud ja vanu tennispalle.

VALGUSTUS

Üldalade valgus ja väljakute valgustus on kas liikumisandurite või väljakute broneeringutega juhitud. Sul ei ole vajadust otsida lülitusnuppe. Väljakute valgustus süttib automaatselt 5min enne mänguaja algust.

LASTE GARDEROOBID

jäävad ilma koodlukkudeta avatuks nagu varem ja asuvad endiselt fuajees, välisuksest sisenedes paremat kätt.

HOIUKAPID

Kui Sul on soov rentida halli II korruse rõdualal paiknevat hoiukappi, siis kirjuta sellest tennis@goldenclub.ee.

MED TARVIKUD

Fuajees on AED elustamise aparaat, müügiautomaadist saab osta plaastreid. Kui treenerite ruumis on liikumist, saab küsida ka külmaspreid jmt.

Alati kui sul on mure või tähelepanek seoses automaathalliga, pöördu julgelt tennis@goldenclub.ee meiliaadressile või operatiivset sekkumist vajaval teemal telefonil 687 82 92 (Forus Spordikeskus Tondi infolett).

Oleme tänulikud kui aitad meil sujuvalt sisse elada uuendustesse seoses Audentese tennisehalliga.