< Tagasi

Golden Club

Mirjam on tagasi treeningute juhi ametikohal

29.08.2023

Aeg lendab linnutiivul ja mul on äärmiselt hea meel olla tagasi meie armastatud fitnessklubi Golden Club treeningute juhi ametipostil.

Loodan, et meie kliendid on kõik kenasti suve nautinud ning täis energiat uue hooaja alguseks. Minu jaoks on suur rõõm naasta suurepärasesse kollektiivi ja hakata koos treeninguid juhendama. Olen kindel, et ees ootab mitmekülgne sügishooaeg.

Sügis toob kaasa uusi võimalusi ja väljakutseid ning olen siiralt huvitatud meie klientide tagasisidest ja mõtetest, et klubi oleks veelgi parem, pakuks heaolu ning viibimine meil oleks võimalikult meeldiv. Minu poole võib julgelt pöörduda erinevates treeninguid puudutavates küsimustes kirjutades mirjam.lehismets@goldenclub.ee.

Samuti ootan kõiki Golden Clubi praeguseid ja ka endiseid kliente oma rühmatreeningutesse ning personaaltreeningusse.

Toredat uut trennihooaega!

Kõik postitused